Campfire & co søger bogholder.

Vi søger en chefrådgiver, som brænder for at udvikle brands, og som elsker at omsætte indsigter til kommunika­tionsstrategier, indhold, rådgivning, oplæg og kampagner på tværs af alle digitale platforme. Og hvad chefrådgiver ellers betyder, skal du selvfølgelig være med til at definere – ellers er der jo ikke meget chef over det.

Du vil, i tæt samarbejde med vores dygtige rådgivere og kreative, blive en central figur på bureauet i alt fra research og kampagnestrategi til konceptudvikling. Og du vil selv­stændigt bidrage til at udvikle og styrke vores kunders digitale tilstedeværelse gennem strategisk rådgivning og sparring.

 

DU HAR

  • Erfaring i at arbejde med sociale medier og/eller erfaring fra bureau som planner eller tilsvarende strategisk råd­givningsfunktion.
  • Erfaring med at indsamle og omsætte research og ind­sigter til kommunikationsstrategier, brandplatforme og kreative kampagnekoncepter.
  • En naturlig nysgerrighed på digital strategi og storytelling ­ og passion for at dele ud af din viden.
  • Bred kommunikationsforståelse på tværs af medier og kanaler.
  • Lyst og evne til at samarbejde på tværs af mange faglig­ heder.
  • Gode formidlingsevner mundtligt, skriftligt og visuelt.
  • En relevant kommunikationsfaglig uddannelse.

 

HVEM ER VI?

Hos Campfire & Co arbejder vi med kommunikation på tværs af medier og platforme for kunder som Danish Crown, Mejeriforeningen, Musikhuset Aarhus, NRGi, Toppen af Danmark, JBS og mange flere. Derudover ejer vi to andre selskaber; et filmselskab og et digitalt marketing bureau, som du vil få et tæt samarbejde med i udviklingen og ekse­kveringen af digitale kampagner og kommunikation. Vi plejer at sige, at det eneste vi vil, er at arbejde sammen med folk, der går op i det, de laver.

 

SÅDAN SØGER DU

Send din ansøgning og cv til tb@camp-fire.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Tue Beck på tb@camp-fire.dk eller tlf. 20 23 26 86. Stillingen besættes i maj/juni 2020. Samtaler afholdes løbende.