Tue

Kontakt Tue

Direktør, Partner
Tlf.:20 23 26 86
tb@camp-fire.dk
Luk

Kontakt

Google Ads, SEO & SoMe Ads

Man kan ikke være ekspert i alting. Du er ekspert i jeres forretning. Vi er eksperter i digital annoncering. Vi har brug for hinanden, hvis du skal lykkedes med din digitale markedsføring.

Vi arbejder ikke i siloer. Google-hånden ved altså godt, hvad Facebook-hånden laver. Vi samler dine digitale data på tværs af platforme, så du ikke skal starte helt forfra, hver gang du laver en annonce eller en kampagne. Sådan får du allermest ud af dine annoncekroner.

Hos Campfire & co. håndteres al digital markedsføring og annoncering af vores søsterbureau SelvTak. I praksis er vi to sider af samme sag. Men det betyder, at vi kan gå meget mere fleksibelt til opgaven, uden at slække på standarderne. 2 + 2 kan godt blive 5.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Proces

Tilbage
Frem

Indledende snak

Vi kommer ud til jer og tager en indledende snak for at skabe klarhed over jeres behov, krav og ønsker. Vi fastlægger sammen med jer målsætningen for annonceringen og taler krydsfelter igennem: hvad ønsker I selv at stå for, og hvad skal vi bidrage med.

Analyse

Vi tager hjem og laver en analyse af jeres eksisterende digitale annoncering, hvis I allerede har Google Ads og/eller SoMe ads kørende. I denne fase ser vi på, om der er noget, vi kan gøre bedre, og hvad potentialet er for jer.

Præsentation og tilbud

Vi kommer og præsenterer vores analyse for jer. Hvis I kan lide, hvad I hører, laver vi et tilbud til jer.

Rapportering og optimering

Nu er vi klar til at gå i gang! Hver måned laver en rapport til jer, som indeholder:
- De vigtigste tal og en beskrivelse, så I ved, hvad I kigger på
- En gennemgang af hvilke optimeringer, vi har lavet i løbet af måneden
- En plan for hvilke tiltag, vi har planlagt i den kommende måned

Det kan vi:

Ærlig annoncering, google ads, seo, sociale medier, konvertering, sem, display, re-targeting, video-annoncer, gennemsigtighed, ingen binding og forståelig afrapportering