Mikkel

Kontakt Mikkel

Digital chefrådgiver, Partner
Tlf.:28 76 73 19
mp@camp-fire.dk
Luk

Kontakt

Google Ads

Google Ads (det der før hed Adwords) dækker over søgeannonncer, Shopping annoncer, display annoncer i Googles netværk og remarketing.

Du kan læse mere om Google Ads længere nede på siden. Det vigtige er, at vi kan hjælpe dig med det hele.
Og hvordan gør vi så det? – Jo, godt du spørger!

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Sådan arbejder vi med nye kunder

Tilbage
Frem

Indledende snak

Vi kommer ud til jer og tager en indledende snak om, hvem I er, og hvad I har brug for.

Analyse

Vi tager hjem og laver en analyse af jeres Google Ads-program for at se om der er noget, vi kan gøre bedre, og hvad potentialet er for jer.

Præsentation og tilbud

Vi kommer og præsenterer vores analyse for jer. Hvis I kan lide, hvad I hører, laver vi et tilbud til jer.

Månedlig rapport

Nu er vi klar til at gå i gang! Hver måned laver vi en rapport til jer som indeholder:

  • De vigtigste tal og en beskrivelse, så I ved, hvad I kigger på.
  • En gennemgang af hvilke optimeringer vi har lavet i løbet af måneden.
  • En plan for hvilke tiltag vi har planlagt i den kommende måned.

Søgeannoncer

Søgeannoncerne er de tekstannoncer, der ligger øverst i søgeresultatet, lige over de organiske resultater, når du søger på Google (men under Shopping-annoncerne, hvis det er produkter, du søger efter). Da annoncerne vises øverst i søgeresultatet, er de utrolig effektive, når du gerne vil findes på bestemte søgninger.

Annoncer med høj værdi
Annoncerne vises, når folk søger efter eksempelvis produkter eller tjenester. Annoncerne har derfor en meget høj værdi, da brugeren allerede leder efter dit produkt. En god annonce er kort sagt mere relevant for brugeren, sammenlignet med fx en bannerannonce, som typisk vil vise et produkt, som brugeren egentlig ikke er på udkig efter. Og så betaler du endda kun for de klik, du får, og ikke for en masse dyre visninger.

Shopping-annoncer

Shopping-annoncer er de billedannoncer, der ligger aller øverst i søgeresultatet, når du søger efter produkter. Shopping-annoncering er effektiv, hvis du har en webshop. Du får hurtigt præsenteret dit produkt med billede og pris, og du kan sende folk direkte til produktet på din webshop. Også på Shopping-delen betaler du kun for de klik, du får.

Det kræver et produkt feed, hvis du vil lave shopping-annoncer, men det kan vi også hjælpe dig med at sætte op, hvis du ikke allerede har et.

Det kan vi:

Ærlig annoncering, google ads, seo, sociale medier, konvertering, sem, display, re-targeting, video-annoncer, gennemsigtighed, ingen binding og forståelig afrapportering

 
Mikkel

Kontakt Mikkel

Digital chefrådgiver, Partner
Tlf.:28 76 73 19
mp@camp-fire.dk