Tue

Kontakt Tue

Adm. Direktør, Partner
Tlf.:20 23 26 86
tb@camp-fire.dk
Luk

Kontakt

Skovby

Funktionelle møbler med kvalitet i centrum har været møbelvirksomheden Skovbys varemærke i snart 85 år. Så det skal deres hjemmeside naturligvis også afspejle. Og deres intranet. Og deres nyhedsbrev. Og deres online synlighed i det hele taget.

Vi har hjulpet Skovby med design og kodning af responsiv hjemmeside og intranet, undervisning i cms, nyhedsbrevs-skabelon, animerede præsentationsslides, SEO, AdWords og keywordanalyse.

Scroll

Dine møbler - øverst på Google

Nye møbler skal være lette at finde. Især hvis de er flotte. Vi har hjulpet Skovby med at gøre deres portefølje mere synlig online.

Det har vi gjort ved at:

  • Restrukturere deres AdWords-program.
  • Udføre en keyword-analyse, hvor vi har medtaget alle relevante søgeord og udelukket de irrelevante.
  • Opsat nye kampagner og tilrettet kampagneindstillinger.
  • Inddelt alle søgeord i nye annoncegrupper.
  • Skrevet nye annoncetekster med mulighed for at teste forskellige formuleringer.
  • Tilføjet nye relevante annonceudvidelser, som er med til at øge eksponeringen i søgeresultaterne.
1
2
1
3
4
2
5
6
3
Frem

Samarbejde schmamarbejde
Vi er ikke lige så kloge som vores kunder. Ihvertfald ikke på det de laver. Derfor blev vi helt vildt glade, da Skovby inviterede os på rundtur på deres møbelfabrik, så vi kunne lære dem og deres værdier bedre at kende. Skovby har efterfølgende været involveret i hele processen fra definition af hjemmesidens og intranettets sitemap, funktioner og design til de færdige platforme. Og så har de naturligvis også blandet sig i, hvordan deres flotte nyhedsbrev skulle se ud.

Vi har lavet:

Webdesign, e-commerce, intranet, nyhedsbrev, animerede præsentationsslides, SEO, Adwords, keywordsanalyse, annoncer og online banner-kampagne

 
Tue

Kontakt Tue

Adm. Direktør, Partner
Tlf.:20 23 26 86
tb@camp-fire.dk