Campfire & Co søger digital planner med strategisk 6. sans.

HVEM ER VI?

Vi er et reklamebureau med kort aftræk og masser af flyvehøjde. Vi er stærke i klassiske discipliner som research, strategi, idé og koncept og visuel identitet, men samtidig gode til alt det digitale – fx hjemmesider, e-Commerce, sociale medier, SEO, Google Ads og masser af video. Fx hjælper vi Danish Crown, Mejeriforeningen, Musikhuset Aarhus, NRGi, Svane Køkkenet og mange flere. Vi plejer at sige, at det eneste vi vil er at arbejde sammen med folk, der går op i det, de laver.

Vi søger en Digital Planner, som brænder for at udvikle brands og som elsker at rådgive kunder, der ønsker en stærkere digital tilstedeværelse. Allerhelst er du vant til at drive kunder selv og elsker at være med hele vejen fra idé til eksekvering. Du er skarp til alt, hvad der hedder sociale medier. Og så er du konstant nysgerrig på upcoming digitale medier og måden, vi bruger dem på. Måske spiser du data til morgenmad. Eller dessert.

Du er drevet af at udvikle effektivt content, der kan skabe vækst, flytte forretning eller ændre holdninger. Vi bliver glade, hvis du har en bred digital profil og evner at tænke digitale kampagner på tværs af flere digitale kanaler. Hos os vil du selvstændigt bidrage til at udvikle og styrke vores kunders digitale ståsted gennem strategisk rådgivning og sparring.

Måske har du tidligere siddet som Digital Rådgiver, Social Media Manager, Digital Content Specialist eller lignende.

Du bliver en del af et hold, der lykkes i fællesskab. Kolleger, der både er søde og sjove – og som går op i at have det sjovt, mens de er på arbejde. Vi er ens, men forskellige. Og vi mangler dig.

 

VI DRØMMER OM, AT

  • Du har stor interesse for digital strategi, herunder digitale medier og brugeradfærd på digitale platforme
  • Du har erfaring med at udvikle digitale kampagner og/eller erfaring fra bureau som planner eller tilsvarende strategisk råd­givningsfunktion
  • Du er velbevandret på de sociale medier og nemt kan køre en SoMe-workshop
  • Du har erfaring med at indsamle og omsætte research og ind­sigter til kommunikationsstrategier, brandplatforme og kreative kampagnekoncepter
  • Du elsker at dele ud af din viden – til kunder og kollegaer
  • Du har lyst og evne til at samarbejde på tværs af mange faglig­heder
  • Du er en god formidler både mundtligt, skriftligt og visuelt
  • Du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse

 

SÅDAN SØGER DU:

Send din ansøgning og CV til hr@camp-fire.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pernille Nymann på pn@camp-fire.dk. Bemærk, at bureauet holder ferielukket i ugerne 28+29+30. Du hører fra os, så snart vi er tilbage. Stillingen besættes, så snart vi har fundet den helt rigtige. Samtaler afholdes løbende.