Grafisk
Design
Visuel
Identitet

Grafisk design er sammensætningen af farver, former, typografi og billeder. Den visuelle identitet, som skal fortælle, hvem I er, skabes med disse elementer. Det er førstehåndsindtrykket overfor jeres kunder og kommende medarbejdere. Og det vigtigt, at det er en fortælling, der fanger - på den rigtige måde.

Hvorfor er grafisk design vigtigt?
Visuelt indhold får 94% flere views end tekstbaseret information. Med grafik design kan I skal skille jer ud fra jeres konkurrenter, gøre jeres indhold mere tilgængeligt, sætte fokus på design og i det hele taget få en mere synlig og meningsgivende tilstedeværelse. 
 

Hvordan vi arbejder med grafisk design?
Vi laver alt muligt grafisk; logoer, plakater, magasiner, grafik til sociale medier, animationsfilm, brochurer, messemateriale, visuel identitet osv. Vi hjælper med at finde ind til jeres visuelle identitet, hvis I ikke har den på plads, eller gerne vil finde en ny. Processen er grundig, velovervejet og planlægges med den involvering, der passer til jer. Vi har god erfaring med tilrettelæggelse af workshops i designprocessen, så vi sammen når det bedste resultat.

Hvis du vil høre mere om grafisk design og visuel identitet, kan du ringe til Thorsten på 24 40 92 86.