Når community manageren har brug for en indholdsbank

Arbejdet med sociale medier kræver godt indhold. Men vi ved godt, at det er lettere sagt end gjort i en travl hverdag – at forlade kontoret og tage ud i verden for at tage billeder, lave videoer og interviews. Det var det i hvert fald for Toppen af Danmark. Derfor gjorde vi det for dem.

For Toppen af Danmark har vi lavet:

En indholdsbank med videoer og billeder fra 2 dage på optagelse i Hjørring Kommune, interviews med lokale og turister, klippet og tekstet videoer, skrevet tekster til Facebook og postet indhold på Toppen af Danmarks Facebook-side.

Toppen af Danmark - SoMe

“Er I ude at søge hyre?”

Det var det første spørgsmål vi fik, da vi mødte fiskerne Bjarne og Carl Egon på havnen i Hirtshals i slutningen af august. Deres kajplads var første stop på en 2 dages produktions-tur rundt i Hjørring Kommune, hvor vi filmede, fotograferede og interviewede lokale og turister til Toppen af Danmarks Facebook-side.

Resultatet blev en indholdsbank med materiale nok til, at Toppen af Danmarks community manager kunne poste nyt indhold i mange måneder frem. Derudover bearbejdede vi udvalgte dele af råmaterialet og postede det som opslag på Facebook med imponerende resultater til følge.

 
Toppen af Danmark - Resultater

Vi er lidt stolte

Det siges, at det er svært at nå sin målgruppe på Facebook i dag uden at betale sig fra det. Men det hjælper, hvis indholdet er godt, og det var det heldigvis. Blandt andet takket være alle de seje mennesker, som havde lyst til at dele deres oplevelse af Toppen af Danmark med os.

I alt lavede vi 14 Facebook-opslag til Toppen af Danmarks Facebookside, hvoraf de fleste var videoer.

Det mest populære opslag var en video om en bette keramikcafé og deres surdej, den opnåede:

  • En rækkevidde på 53782 personer.
  • 29.000 videovisninger.
  • 768 engagements i form af likes, delinger og (positive) kommentarer.

Vel at mærke på en Facebookside med godt 4000 følgere. Og uden at vi betalte Facebook en krone for det. Det er vi altså lidt stolte over.
open