Helt til hest

Hvis en hest skal blive endnu sejere til at trave, springe, tølte, galoppe og dressure, er det vigtigt at kunne planlægge dens træning, lære af dens historik og lave aftaler med dens mennesker. Engang brugte hestenes mennesker whiteboards til det. Nu bruger de appen Mosson Stable (i hvert fald de seje af dem) - et digitalt planlægningsværktøj til alle, som træner og arbejder med heste. Vi har hjulpet med markedsføringen.

For Mosson Stable har vi lavet:

Konkurrent- og målgruppeanalyse, konceptudvikling, brandstrategi, digital- og social media-strategi, hjemmeside, logo, visuel identitet, messe-materiale, SEO, Google Ads, redaktionelle annoncer, indhold til sociale medier, Facebook-annoncering.

Mosson identitet

Den indfødte hestesports-entusiast-træner

Grundlaget for arbejdet med markedsføringen af Mosson Stable var en grundig konkurrent- og målgruppeanalyse: Vi har lavet deskresearch, meldt os ind i alle hestegrupper på Facebook, været på staldbesøg, til hestegalla og på travbanen (hvor vi oddsede på de heste, som hed noget sjovt eller Star Wars-agtigt). Og vi har snakket, spurgt og lyttet nysgerrigt til alle de passionerede mennesker, som arbejder med heste til daglig. Ud fra vores kendskab til målgruppen udviklede vi en række protopersonaer for at gøre det lettere at målrette kommunikationen overordnet strategisk og i det daglige arbejde.

Mosson Roll-ups
Mosson webdesign
Mosson webdesign
Mosson webdesign
Mosson webdesign
Mosson Ads

Digital strategi

Der er mange fordele ved at vælge en digital strategi. En af dem er, at man kan målrette indhold til specifikke målgrupper samt følge og måle målgruppens adfærd, når de interagerer med indholdet. Vi har defineret strategien for Mossons tilstedeværelse på sociale medier, og lavet og annonceret indhold via Facebook. Dertil har vi lavet annoncering via Google Ads og skrevet redaktionelle annoncer til en række heste-websites. Hele moletjavsen leder ind på Mossons hjemmeside (som findes på 4 sprog), hvor vi har sørget for at hestenes mennesker kan oprette en profil, se videoer med andre hestemennesker og få step by step-guides til at komme godt i gang med at bruge appen.

Du kan selv lure her, hvis du er nysgerrig: mossonstable.com/da

 

open