På den sikre side

KIBO Sikring ved meget om, hvordan man bedst sikrer en arbejdsplads, og de leverer forskellige sikringsløsninger til alt fra kongehuset til lokale industrivirksomheder.

For KIBO har vi løst opgaver inden for:
Logo, brevlinje, animeret præsentationsfilm, mail-signatur, website, tryksager, udsmykning af facader, biler og mobilsikringsmateriel

Kibo Profilbrochure
KIBO website
KIBO website
KIBO website
KIBO website
KIBO årshjul

Årshjul for markedsføringsaktiviteter

I samarbejde med KIBO Sikring udfører vi løbende kommunikation og markedsføring på hjemmesiden, i nyhedsbreve, på Linkedin, samt via messe- og casemateriale. 

Hertil har vi udviklet et årshjul, som overskueliggør alle markedsføringsaktiviteter. Desuden mødes vi med KIBO hver anden måned til redaktionsmøder, hvor indhold til den kommende periode planlægges og efterfølgende produceres.

 

KIBO LinkedIn

Linkedin - indhold og opkvalificering

Vi producerer i samarbejde med KIBO Sikring månedlige opdateringer til KIBOs Linkedin-side. Opdateringerne tilpasses aktuelle nyheder, cases eller produkter, som skal fremhæves.

Derudover har vi stået for en opkvalificering af sælgerne i KIBO i forhold til deres personlige Linkedn-profiler, så disse er opdaterede og kan anvendes aktivt i det daglige arbejde. Hertil har vi udarbejdet en kort guide til brug af Linkedin.

 


Luk video
KIBO messestand
open