Kvalitet, ergonomi og lidt nostalgi

JEVA har lavet skoletasker til danske skolebørn siden 1970'erne.

Vi har hjulpet JEVA med:

Social medie strategi, instore materiale, opkvalificering af nøglemedarbejdere og webshop

JEVA webdesign hjemmside
JEVA webdesign hjemmside
JEVA webdesign hjemmside
JEVA webdesign hjemmside
JEVA Facebook strategi

Ny strategi til Facebook

JEVA er en lille familiedrevet virksomhed med en meget stor markedsandel på skoletasker. De har ikke en stor kommunikationsafdeling, men de har Susanne, som har været på kursus hos Campfire - så hun nu styrer Facebook helt professionelt! 

Sammen har vi defineret en målgruppe for kommunikationen, vi har arbejdet med, hvordan vi giver målgruppen værdi gennem indholdet og ikke mindst har vi lært Susanne at køre annoncering på opslagene. 

JEVA facebook krisehåndtering

Krisehåndtering

Mange virksomheder på Facebook oplever klager fra kunderne. Det er ikke noget problem, så længe man svarer og ikke mindst finder en løsning. 

JEVA oplevede også en klage, pga en fejl på nogle badges, hvilket gav skrammer på små børnefingre. Vi har rådgivet JEVA med en plan for krisehåndtering, og vi har hjulpet dem med at formulere et opslag, som blev delt 104 gange for at undgå flere skrammer hos de kære små.

JEVA SoMe forskel

Da vi startede vores samarbejde med JEVA om Facebook havde de ikke helt knækket koden til at nå ud til den rette målgruppe her.

Efter vores kurser og løbende rådgivning er antallet af likes på siden steget med 156% og internt prioriteres ressourcerne i højere grad til arbejdet med Facebook.

Kontakt Anja Tønning på at@camp-fire.dk / 60 65 74 09

Testimonial

Vi kan virkelig mærke, at den nye strategi med mere fokus på, hvad der har værdi for målgruppen, har en effekt. Der er langt flere, der “liker” Facebook-siden, og den når meget længere ud. Vores sponsorerede opslag har også fået bedre effekt og det er dejligt at se. Det har virket godt, at Anja har gennemgået de forskellige muligheder med os, så vi selv kan gøre det fremadrettet. 

Susanne Pedersen, JEVA A/S
Testimonial
open