Sociale medier er en del af festen

At lave indhold som engagerer på sociale medier handler ikke bare om at rapportere, hvad der sker. Det handler om at skabe historier. For andet år i træk har lavet workshops Aarhus Festuges frivillige kommunikationsteam, og undervist dem i, hvordan de skaber engagerende indhold på Facebook og Instagram. Efterfølgende klædte vi også festugens øvrige frivillige på til at bidrage til festen på social medier.

For Aarhus Festuge har vi lavet:

Workshops om sociale medier

Aarhus Festuge workshop

Kurser for kommunikations-teamet

Aarhus Festuges kommunikationsteam består af nysgerrige frivillige, der interesserer sig for kommunikation på sociale medier. Gennem to workshops har vi opkvalificeret dem til at varetage deres opgave: at skabe indhold til Aarhus Festuges platforme på sociale medier under Aarhus Festuge.

 

I løbet af de to workshops opnåede deltagerne følgende færdigheder:

  • Konceptudvikling af indhold som engagerer på sociale medier
  • Krisehåndtering på sociale medier
  • Visuel stil på sociale medier
  • Skrive gode tekster til sociale medier
  • Tage, optimere og redigere billeder til Instagram
  • Optimere og producere live video til sociale medier
Aarhus Festuge folder

Lommefolder og workshop om sociale medier for Festugens frivillige

De bedste ambassadører for Aarhus Festuge er deres over 200 frivillige. For at gøre det lettere for de frivillige at sprede Festugens budskaber, har vi afholdt en workshop med lette tips og øvelser i, hvordan de frivillige kan lave godt indhold til deres egne sociale medier. De vigtigste pointer er samlet i en lommefolder, som de frivillige kan tage med sig og bruge som guideline til at dele deres Aarhus Festuge 2017. En slags employee advocacy for frivillige.

Testimonial

Med Campfire & Co. ved roret kunne vi trygt overlade styringen af workshops og kvalificering af vores frivilliges digitale evner til Johanne og Anja. Og de skuffede ikke! Uden det mindste besvær skiftede de fra at tage kærligt hånd om "de nye" til at nørde Instagram-tekster med de mere erfarne, og det var altid med gode eksempler og praktiske øvelser samt med Aarhus Festuges formål for øje. Der var stor ros fra vores frivillige, som gik styrket, inspireret og veloplagte til de efterfølgende opgaver, og jeg kan kun tilslutte mig rosen.

Jonas Barfoed, PR og pressemedarbejder Aarhus Festuge
Testimonial
open