Du klikkede...

Det er fordi, at Google Ads (tidligere Adwords) virker, hvis man laver dem rigtigt.


Få et gratis check af jeres nuværende Google Ads program*

*Bagtanken er naturligvis at sætte jer i taknemmelighedsgæld og få jer som kunde bagefter.

Vi tilbyder at gennemgå og analysere jeres nuværende Google Ads program helt gratis og give jer en vurdering af hvad vi kan gøre for at forbedre det.   

 

Hvorfor Campfire & co?

 • Vores processer og priser er lige så gennemsigtige, som en rødhåret i solskin.

 • Vi laver ikke standard copy/paste fis. Vi laver ikke standard copy/paste fis. Gentag.

 • Vi er gode til Google Ads - I er gode til jeres forretning. Det er kun sammen vi kan lave noget, der virker. 


Hvad kan vi helt præcis hjælpe med (zzzzzzz)?

 • Opsætning eller restrukturering af Google Ads
  Vi kan restrukturere jeres Google Ads program, hvis der er behov for det, eller sætte det op fra bunden, hvis i ikke har et i forvejen.   

 • Opsætning af konverteringsmål
  Vi kan definere, hvilke mål der skal være for kampagnerne og hjælpe med at sætte dem op.

 • Annoncering i Googles Display-netværk
  Googles Display-netværk omfatter mere end 2 millioner websites og 650.000 apps, så her er mulighed for rigtig meget eksponering. Vi kan hjælpe med at sætte det op for jer. Fedt.

 • Shopping annoncering
  Shopping annoncerne er de annoncer, der vises øverst i Googles søgeresultat når man søger på produkter. Hvis i har en webshop kan vi hjælpe med at sætte jeres shopping kampagner korrekt op.

 • Remarketing
  Remarketing giver mulighed for at rette annonceringen mod folk der tidligere har vist interesse for jeres produkter eller services på jeres hjemmeside. Vi kan sætte jeres remarketing kampagner op og dermed øge jeres konverteringer.

 • Løbende optimering
  Vi hjælper jer med løbende at analysere og optimere jeres kampagner, så i får så mange værdifulde klik som muligt til den lavest mulige pris.

 • Månedlig rapportering
  Vi giver jer en månedlig rapportering så i løbende kan følge med i hvordan det går med annonceringen og hvad vi gør for at optimere kampagnerne.

Udfyld formularen nedenfor,
så kontakter vi dig lige om lidt.
 

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi oplysningerne om dit navn og din e-mail adresse, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i besked feltet. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne  oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.